Zopar komentarov este k tomu ako to treba dostelovat a to co ma napadlo.
Nastavenie obruce pasovej brzdy je pekne vyvedene z vane na boku a dotahuje sa len jednou matkou. Dal som tam jednu nizku matku navyse a ako kontru este predlzenu maticu.
Nastavenie vidlicky a teda aj kamenou v drazke na hriadeli je cez tuto skrutku. Trosku som cakal pravy a lavy zavit na koncoch aby to bolo jednoduchsie ale popasujem sa s tym. Doplnil som kontra maticu aby som to vedel fixnut ked najdem idealne nastavenie.Posuvanim zavitu stelujeme vidlicku a centrujeme kamene.
Podla toho kolko pritiahneme primarne pasovu brzdu sa nastavi vola ( sila potrebna ) na preradovanie. Ked trochu uvolnime stelovaci srob pasovej brzdy, pruzina viac vysunie to vystupenie na hlavnej obruci co viac odtlaca tu ladvinku ktora pritahuje pasovu brzdu. Toto som asi dost krkolomne opisal

ale proste da sa to stelovat co je fajn.
No a olejova ryska je klasika. Je oznacena na ryske malym zarezom. Dobre je ze nalievacie hrdlo rysky je dostatocne siroke a dokazem tam strcit dnu aj inspekcnu kameru, viem cez ten otvor aj dolievat aj odsavat olej a tym padom spodny vypustaci srob ku ktoremu sa neda dostat mozem odstavit. Je cca 3 cm nad dnom lode ked sa osadi prevodovka takze bol aj tak nanic.