Tak trochu som sa zase pohol. Vela veci je rozobranych ale nieco uz je zase pokope

. Tak prisla na rad hlava. Bola celkom v dobrom stave a vzhladom k tomu ze planujem 2 okruhove chladenie tak ostavam na tejto so zabudovanym obehovym cerpadlom. Takze pekne postupne - hlava - planik a samozrejme nove suciastky na vymenu.
Ked som ju zhodil tak zase male prekvapko pre mna lebo vela veci vidim 1 x v zivote. Blok sa od 1000ky ( co sa tyka kanalov na chladenie ) uz nemenil ale hlava este asi 3 x. Tesnenie tiez uz ostalo rovnake a su tam male rodiely voci poslednej verzii hlavy. Bude tam treba na 2 miestach vyseknut prepazku v tesneni ale ostatne je ok.
Tu je vidno kde bolo tesnenie a kde nie
Nasadil som nove tesnenie len pre predstavu na hlavu
To je vidno ze tesnenie sedi s blokom
Po ocisteni a premerani som zistil ze v strede bola mierne prehnuta, asi sa niekto nezamyslal nad doporucenym momentom dotahovania, takze ju bolo treba zrovnat na freze. Islo dole cca 0,5 mm co je v poriadku a odstranili sa okrem prehnutia v strede aj ostatne korozie. Este bolo treba dolestit "zahlbenia" v hlave aby sa menej usadzal karbon...no uvidime

ale boli tam este take fabricke mierne nerovnosti. Teraz je to TIP TOP
Na a nakoniec vsetky loziska, ucpavka.....atd...a vymenila sa aj remenica za hlinikovu. Tak tato polozka moze ist do krabice.