Tak som dnes urobil 3 testy na dne lode - teplovzdusna pistol, odstranovac a pasova bruska. Teplovzduska mi vobec nesla. Mozno som nieco robil zle ale nechcel som ohrievat viac ako na 400 stupnov - predsa je z druhej strany lak na dne. Ta farba sa len zohrievala ale nezacala " bublat" som to asi 5 minut ohrieval a nic - len sa zapekala ale bola stale dost tuha. Netusim co to je za farbu ale som to zabalil. Aj tak by som to musel este brusit. Potom druhy pokus odstranovac naterov

. Fungovat to funguje ale 45 minut cakat - potom po pasikoch 10 minut skrabat a 80% farby tam ostalo. Dal som 3 x to iste - 2 hodky roboty a vysledok celkom spatny. Medzitym som sice brusil oderku a odstrekove kridielka ale aj tak

.Minul som 3/4 pixle ......Takze toto asi tiez nebude cesta. Dalsia varianta bola pasova bruska - trochu drasticke ale pozeral som dno a planky maju 10 mm takze ten 1 mm to asi prezije

ale to uz slo. Za 3 minuty som obrusil tolko co som dal dole s odstranovacom. Sice som komplet zaplnil farbou pas takze tych asi bude treba vela ale slo to.
ODSTRANOVAC
PASOVA BRUSKA