Dakujem. Ja sa s tym tak trosku hrajem

.
Hlava 353 uz ma v sebe svoje obehove cerpadlo - to je vyhoda. Na druhu stranu keby som cez nu prehanal piescite vody asi by dlho nevydrzalo. V podstate je postavane na G11 - nie je stavane na vodu s bordelom - pieskom. Takze vnutorna cirkulacia ako v aute. To bude chladit motor v fabricky nastavenom rezime. Vela ludi ma problem ze ked tahas vodu z exterieru tak motor podchladzujes a mas vysoku spotrebu a teda u 2taktu aj celkom agresivny chod. Ked to mas zmaknute - regulaciu dochladzovania tak je to ok. V tom pripade ale zase zabijes to cerpadlo - pieskom. Takze tato 353 hlava nie je dobra do lode - stale sa to kazi. To by ti MAX povedal ako prve. Takze bud ju zmenis za 1000 kovu alebo je dobre tam urobit 2okruh. Tym ze ja nemam auto a tym padom naporovy chladic ani tu vrtulu co tie hlavy mali na dochladzovanie - tak potrebujem nejako ochladzovat tu G11. Takze dalsia vec bude vymenik ( uz nieco pozeram v Alfa Laval ) a ten budem chladit tym impellerom. A pojde len do vymeniku a rovno von cez vyfuk, takze aj vyfukova potrubie schladim rychlejsie. No a pumpa je dobre ak je zaliata - jasne. Na druhu stranu ju bude treba na zimu vzdy zazimovat - odvodnit. Takze spatna klapka URCITE a piesok je pruser tiez takze pieskovy filter URCITE.....mrkni stranu 16 tohto linku. No a povedzme si ze ta spatna klapka zase nie je 100% takze vypnes motor, klapka ti chvilu vodu udrzi a zavres pod nou ventil. Ono potom je dolezite ho vzdy otvorit ten ventil ked nastartujes lebo inac menis zavareny motor

Ale zase nejaka zabava musi byt
TU JE TO OBEHOVE CERPADLO V 353 HLAVE
TOTO BUDEM MAT NA VSTUPE DO PUMPY.....