Ahojte.
Tak mam 2 spravy. Prva je ze som furt zelenac a Max mal pravdu. Levo to nie je ! Ani kapotovane

Zase je to nieco z Marsu. Neviem ci sa mam tesit alebo plakat. Ta druha je ze to krasne chodi a vyzera to neposkodene. Bolo tam sice cca len 1 liter oleja - vypustaci srob lahko prepustal ale vyzera ze toto sa byvalemu majitelovi nepodarilo zabit

. Ani neviem ci to mam vobec rozoberat. Skor ani nie. Je to komplet mokra prevodovka. Asi to bude skor o novom tesneni dekla, poriadnom vyplachu a ocisteni z vonkajsej strany. Jedine s cim sa mozem pohrat je ta velka priruba medzi blokom a prevodovkou ktora kryje zotrvacnik. Vcera som prekladal ten Maxov link na Levo nech som teoreticky pripraveny

a je mi nanic

Mozem zacat hladat na webe nemecke prevodovky od 1956 dole podla obrazkov - to bude zabava. Jedine co som nasiel na suciastkach je cislo 12

((((. A este potom bude sranda vyhodnotil aky olej dat do prevodovky. To ale asi nejakao vyriesime. Mechanizmus vyzera celkom domyselny, skor sa mi zda ze je hodne jemny. Tak sup sem nejake fotky.