Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Přívěsné lodní motory Crescent

Přívěsné lodní motory Crescent 9 roků 10 měsíců #4260

• jhepik
  • Profík
  • Obdržená poděkování 11
Ahoj Pepine
Dík moc, já jsem na ty mechanický věci, vše předám našemu elektrikářovi a on si s tím snad nějak poradí.
Hepik
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Přívěsné lodní motory Crescent 9 roků 9 měsíců #4426

• cresson
  • Začátečník
Caute,
Ako cerstvy vlastnik crescena 45tky sa pripajam k vam na forum v nadeji ze pozhanam zopar rozumov od skusenejsich
Nastartovany bol zarial iba v sude ale coskoro ho chcem zavesit na lod a otestovat ho 'naostro'. Je to cisto iba motor bez starteru, teleflexu, bovdenov a inych udelatok.
Aby som to trochu uviedol na pravu mieru mame rusku kazanku s 30hp vihrom a chceme trochu upgradovat ;-)
Zosilnit zrkadlo, otestovat a ak vsetko dobre dopadne tak vymenit impeler, dorobit starter, elektricky sitic, teleflex atd... :-)
cital som niekde ze aj gufero tzn ako je vystup hriadele z nohy na vrtulu? alebo aj nejake ine?

Rad by som motor dal do poriadneho zustandu aby mohol brazdit dunajske vody. Snad sa tu najde dobra dusa ktora ma bude vediet naviest dobrym smerom a ak bude zaujem, mozem sem postupne nahadzovat foto s progresom.

Diky a nazdar

Crescent 4 - problém 9 roků 8 měsíců #4469

• fanda
  • Začátečník
Ahoj pánové, koupil jsem závěsný motor Crescent 4,2takt. A mám sním trápení,dám ho na loď jedu sním 1km, pak začne vynechávat až zdechne a nejde nastartovat, počkám pět minut zase chytne a jede cca 500m, a to samé, někdy pomůže vyměnit svíčku, někdy ne, karburátor je čistý, fakt už nevým, jestli by to dělalo zapalování, nebo něco s motorem. Prosím o radu popř. doporučte servisáka - Praha a okolí

Díky Fanda

Crescent 4 - problém 9 roků 8 měsíců #4470

• taag
  • Profík
  • Obdržená poděkování 15
Nevím zda jsem dostatečně poučený,ale mám Johnson 5hp a to dělalo také. Chyby je dle mého názoru v zapalovacích cívkách.Dej sem foto motoru se sundaným krytem.

Crescent 4 - problém 9 roků 8 měsíců #4471

• rxd
  • Profík
  • Obdržená poděkování 52
Chladi motor v pohode? Toto zni jako prehrati nejake z komponent (zapalovani, spatna svicka, apod). Podobne mi delal novejsi cinskej smejd Parsun, spatne cladil a po zahrati prestalo fungovat zapalovani (nevim jestli vedome nebo poruchou).

Crescent 4 - problém 9 roků 8 měsíců #4472

• maxik1958
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 434
4ka má cívku rovnou pod setrvákem,takže sundaný kryt nic neřeší. Je na to odborník Pepin, zrovna jednu teď dodělal :cheer: Pošli mu SZ, je taky z Prahy.....Chlezený je vzduchem, takže tím to asi nebude
Poslední úprava: 9 roků 8 měsíců od maxik1958.
Vygenerováno za 0.159 sekund