Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: SOS LA GRACE

SOS LA GRACE 11 roků 5 měsíců #582

  • maxik1958
  • Avatar uživatele maxik1958
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Příspěvky: 3129
  • Obdržená poděkování 429
  • Karma: 24
Zasláno dne: út 30. říjen, 2012 16:04 Předmět:
VÝZVA PRO VŠECHNY PŘÁTELE A PŘÍZNIVCE LA GRACE, VÝZVA PRO VŠECHNY JACHTAŘE TĚLEM I SRDCEM. LA GRACE POTŘEBUJE VAŠI POMOC!

Vážení příznivci lodi La Grace!

Jak již s největší pravděpodobností víte, najela La Grace v noci z 25.10 na 26.10. u španělského města Marbella na mělčinu a ztroskotala. Stalo se to při nočním kotvení. Kotva v noci za silného větru povolila a poté, co selhal motor, narazila Grace zádí na mělčinu. Tím přišla i o kormidlo a stala se zcela neovladatelnou. Vítr a vlny ji pak nahnaly na 1,5 m mělčinu, kde doposud leží na boku a přes poškozený trup nabírá vodu a písek.

Na místě je Pepa Dvorský, Petr Scheirich, Vilém Pavlica a někteří další a snaží se zorganizovat její záchranu, která, byť komplikovaná, je stále možná. Do cesty záchrany La Grace se ale kromě živlů postavily i španělské zákony. Podle nich musí být loď zachráněna do patnácti dnů od dne ztroskotání, jinak propadne místním úřadům! A vzhledem k tomu, že pojišťovna (mimochodem Španělská!) zaujala velice laxní přístup, a se záchranou je třeba neprodleně začít, vyzýváme všechny členy klubu a všechny příznivce LaGrace:

Zachraňte ztroskotanou La Grace!!!
Peníze a čas jsou klíčové.

Pomozte v této krizové situaci plachetnici La Grace, lodi, která nejednomu z vás přinesla radost a nádherné zážitky.

Pomozte formou mimořádného klubového příspěvku nebo formou daru. Peníze můžete poslat na účet klubu La Grace 240290748/0300. IBAN: CZ90 0300 0000 0002 4029 0748. BIC CEKOCZPP Do zprávy pro příjemce vždy uveďte své jméno. Jako variabilní symbol napište 26102012

Získejte co nejvíce dalších příznivců! Zachraňte La Grace.

Postup:

1. Jste-li členem klubu, zašlete libovolnou částku dle uvážení, jako mimořádný členský příspěvek na výše uvedený účet La Grace.

2. Přispět lze i formou daru, což je možnost pro nečleny klubu, firmy, případně i pro členy klubu, kteří by chtěli dar daňově odečíst na základě darovací smlouvy. V tomto případě kontaktujte Lucii na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , výška příspěvku pro nečleny je libovolná.

3. Snažte se získat co nejvíce dalších příznivců nebo členů klubu. Zájemcům vysvětlete situaci, která je velice vážná.

Zůstatky na účtu budeme průběžně zveřejňovat, abychom všichni měli přehled o výši finančních prostředků.

Musíme to dokázat, musíme La Grace zachránit! SDÍLEJTE MEZI CO NEJVÍCE PŘÁTEL!

Kontaktní osoby: Dan Rosecký ( Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ), Lucie Forštová ( Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ), Jaroslav Foršt ( Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ).

Aktuální informace jsou na: FACEBOOKU; skupina La Grace, také na Kráse jachtingu a www.lagrace.cz

Díky všem...
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
  • Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.160 sekund
Powered by Kunena fórum