Ahoj,
rovno v Komarne je Marina Alt.
www.marinaalt.eu
Nebol som tam ale je to ze vraj je celkom pekne. Na webe mas kontakt. Smerom hore na Madarsko je to fajn - siroky tok , pomaly to tecie. Isiel by som smerom na Štúrovo - cca 50 km ( Ostrihom katedralu vidno z vody, je fakt krasna a da sa pod ňou aj nakratko zastaviť). V Šturove ta vedia vytiahnut z vody - maju voziky a najdeš tam aj ubytko - ale zavołaj si tam treba sa dohodnut - kontakt na webe.
www.henamotor.sk. Všade ti predaju aj benzin pripadne - neviem koľko a kam chceš plavať. Zo Šturova je to už len kusok do Budapešti ( cca 50 km ) a tam je to z vody fakt krasne - parlament - mosty ..... Samozrejme pozor na velké nákladné lode ( vyletne teraz velmi nejezdia

). Ak ubytko pri Budapešti tak určite nie priamo ale cca 20 km pred Peštou - Szentendre ....na webe je toho veľa .
szallas.hu/szentendre?gclid=EAIaIQobChMI...sEAAYASAAEgJiI_D_BwE
Dole smerom na Gabčikovo by som nešiel tam nič moc neuvidiš. Da sa parkovať v Patinciach a potom v Medveďove ( ale Medveďov moc neodporučam ).
Každopadne moj tip je Komarno - Šturovo - smer Budapešt - krasne zatoky - široky tok.
Držim palce.
A jedna rada na koniec ( sledovať plavebnu drahu !!! a vždy plavať len v nej !!! plytčiny su velmi časte mimo plavebky )