Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Přívěsné lodní motory Crescent

Přívěsné lodní motory Crescent 8 roků 6 měsíců #6249

• Pavel
  • Začátečník
No právě o to jde.Ona asi ještě není ani přihlášená...táta jí udělal,pak musel změnit zaměstnání a tam okolo voda nikde nebyla...nevím,musím se zeptat,ale nepamatuji se,že by o tom mluvil...
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Přívěsné lodní motory Crescent 8 roků 6 měsíců #6250

• maxik1958
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 434
Pak ji přihlásíš jako repliku historické lodě a všechno bude stejné, dopručuji Ti nastudovat trochu předpisy, eventuálně si zavolat nebo lépe dojít na plavebku, všechno vysvětlí, Galaxie je normálně schválený člun kterých je hodně, plány mají určitě v archivu.

Přívěsné lodní motory Crescent 8 roků 6 měsíců #6251

• Pavel
  • Začátečník
Děkuji moc!!!Plány taky nemám,jen nějaký zbytek,co se týče chlazení.Chtělo by to o tom pokecat spíš tak nějak osobně a nabrat moudra.Víš,já si to pamatuju,jako kluk v 1975,bylo mi 15 a s bráchou jsme taky pomáhali,jen máma dost nadávala,když táta doma nad párou obýbal žebra. :cheer: :cheer: :cheer:Teď lodička leží na zahradě,dnem vzhůru,ale vnitřek a laminát je v pohodě. ...Scházíte se někde,v nějakém klubu??přišel bych na kafe :cheer:

Přívěsné lodní motory Crescent 8 roků 6 měsíců #6252

• maxik1958
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 434
Plánuju setkání po sezoně, už jsme pár sezení měli a chci to zopakovat, jinak by bylo dobrý hodit sem nějaké fotky. Já to přesunu z Crescentů do ,,pokecu,, Nebo udělej Galaxii vlastní vlákno, to bude nejlepší..... :) :)

Přívěsné lodní motory Crescent 8 roků 6 měsíců #6255

• Pavel
  • Začátečník
Ok.Tak až bude nějaké setkání,tak si vzpomeň.Budu si o lodičkách rád povídat.Jinak fotky sem dám,až pojedu za tátou,tak to nafotím....

Přívěsné lodní motory Crescent 8 roků 6 měsíců #6256

• Ludek
  • Zkušený
  • Obdržená poděkování 52
Hoj Pavle nech tam původní motor každy se za tebou ohledně (jak krásné vrci) na moře bych s Neptunem podobný Clun ,nejel všechno všechno krupe i na Labi když mijis loď proti
Vygenerováno za 0.160 sekund