Skusim sem hodit zopar poznatkov ktore sa mozu hodit.
1. Sada trysiek.
V lavo na obrazku je original opravna sada, to som nezohnal takze asi neostava nic ine len zachranit povodne a pripadne vyvrobit vrtanim z mensej. Dolezite su hlavne trysky. Nieco s popisom som vylovil na nete.
2. Tesnenie pod viko.
To ze Vam niekto posle z E shopu tesnenie na SEDR este neznamena ze ste nakupili tesnenie na SEDR ale moze byt na EDSR ( je velmi podobne ale je tam rozdiel a neda sa to dorezat lebo je mierne vypukle do strany

)
3. Pertinaxove tesnenie medzi sanie a karbec.
Dolezita vec (ochladzuje karbec od prehriateho sania ). Predava sa aj vyseknute ale si myslim ze ten pertinax prenasa teplo menej. Obojstranne ale treba na neho dat este tenke tesnenie aby absorbovalo nerovnosti ( pertinax je tvrdy a moze tam nasavat vzduch v spoji )
4. Svorniky medzi sanie a karbec.
Samozrejme ze ked vlozime cca 5 mm tesneni medzi sanie a karbec tak budeme mat kratke 4 svorniky - takze treba kupit o 5 mm dlhsie
5. Okapovy plech.
Ten byva vycsinou rozne poskrabany a pokryveny. Idealne by bolo ho nechat pozinkovat akurat ze potom by bolo vidno vsetky skrabance. Takze som zvolil len nastrek a ostal cierny lebo motor zachovam tiez cierny. Asi

. Dufam ze nebudem prestriekavat okapovy plech

keby bol nahodou cerveny
6. Jedem maly rozdiel voci Skode a Wartburg karbiku je ze v nasom je jedna gulicka sklenena a jedna kovova. To je ale popisane hore pri suciastkach