Tak jsem zase zkusil štěstí na Ebay, a jen tak mi spadla do náruče nová (stará) loď

Výrobce neznámý, věk neznámý, stav (dle prodávajícího) dobrý, stačí sem tam natřít. Tady je fotka z aukce
Jelikož jsem byl bez auta, páč adminovi v mém vymazleném Golfu nedal přednost Jumper.....
nabídl se mi Pepin, že si uděláme do Berlína výlet spolu, což jsem s díky přijal,. Loď byla na vleku, takže tam jsme jeli pohodlně s práznou

Našli jsme to v pohodě, ale nikdo nebyl doma, i když jsme byli ohlášeni, takže telefon(německy v podstatě nemluvím

) A že je v práci. ale dorazí za 15 minut. No přijel za 3/4 hodiny, zapřáhli jsme, dal mi papíry, a já mu rukama, nohama, anglicky říkám, že mám doma Forellu, a ta že bude na tuhle loďku super, a on, že má Forelly 3, a jestli je nechci

No, dvě byly v kupě, jedna rozebraná.... ale šel jsem do nich, a přiložili jsme je

. Moje žena když loďku viděla řekla, že bychom si mohli po 5ti letech zase dopřát dovolenou, a vyjet si. Takže jsem se hnedle pustil do lehkých úprav, aby všechno bylo OK, Začal jsem palubou, byla z mahagonové překližky, ale tak ošuntělá, že nátěr by to opravdu nespravil. Dojel jsem do Brandýsa do Jafholzu pro 2,5 mm dýhu, a o víkendech jsem se pustil do předýhování
Jelikož jsem si ale dýhu tentokrát nenechal orovnat, v domnění že to je

spáry nebyly podle mého gusta

Pak jsem si řekl, že přiznaná bude vypadat líp, ale nakonec jsem to pořešil radikílněji, všechny spáry prořízl
Měl jsem cukání je vyplnit Sikou, ale rozhodl jsem se jinak, je to přece jen veterán. Nařezal jsem si z javorové dýhy proužky, a ty do spár vlepil
Byl to sice trochu opruz, ale za půlden jsem to dal

Po vybroušení se mi to docela líbilo.....
A po napuštění fermeží ještě víc!!!
Teď už jen aby bylo počasí, a mohl jsem lakovat