Tak doma ještě neí, páč není místo. Mám ho ale u kamaráda ( Marekpárek)kousek od baráku. Zatím jsem se pustil do ,,drobností,, co můžu udělat doma, takž nádrž....

Nádrž byla plná bordelu, naštěstí suchá.Nefotil jsem bohužel původní stav, takže jen výsledky. Vyčištěno, na jednom jediném místě byla (zvenku) prorezlá, takže zapájeno cínem se stříbrem
Po velkém peklování se mi podařilo povolit všechny vstupy, sundat hrdlo a vyndat palivoměr. Všechno opískovat, a pozinkovat. Nádrž jsem po zralé úvaze nastříkal antikorozní ochranou podvozku
Otvor v sání jsem musel částečně odvrtat, následně vyčistit kartáčkem na hlavně

A šel také do zinku
Navím proč, ale nabylo dole vůbec sítko. Dlouho jsem přemýšlel jak ho vyrobit, ale pak jsem našel zbytek síťky na chemickou kotvu, a průměr přesně sedí
Ani ho nemusím nijak jistit, sedí jak prdel na hrnec

Staré těsnění pod hrdlem bylo z korku, a myslím že nikdy nenalili plnou, páč by to muselo téct
Udělal jsem nové z 3mm gumy a mezi plech nádrže a těsnění jsem přidal pro vyrovnání silikon. Takže když bych to potřeboval někdy sundat, mělo by těsnění zůstat na nádrži a dolů by šlo jen hrdlo
Ještě musím dořešit palivoměr, starý je ( a i byl) nefunkční, ale já chci aby to makalo. Takže jen co otevřou, hurá shánět. Z zlatý RVHP, protože příruba je stejná jako nějaká bulharská vysokozdvižka, ze které jsem palivoměr použil do mého Lotuse. Dojedu prostě koupit ještě jeden...Místo horního ,,špuntu,, přijde šroub na banjo, tudy bude přepad od vstřikovacího čerpadla
Doufám, že teď už se rekonstrukce půjde rychleji, motivace je veliká.....