Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Seaflea Minimost

Seaflea Minimost 10 roků 3 měsíců #3549

• Viky
  • Bůh
  • Obdržená poděkování 38
Tak dneska to teda uplne nevyslo.

Cestou do "lakovny" k Packovi mi to malinko namoklo. Cekame do zejtra.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Seaflea Minimost 10 roků 3 měsíců #3550

• maxik1958
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 437
alespoň to nebude prášit B)

Seaflea Minimost 10 roků 3 měsíců #3558

• Viky
  • Bůh
  • Obdržená poděkování 38

No... kryci plachta nejen protekla, ale ještě tu překližku zamazala. Nastesti zespoda to bylo suchy, takze hlavni a nejdulezitejsi plocha nemá problém. Zato vrsek je e-e. Uvidíme co zejtra z toho sundáme s prachem a co se bude muset prebrousit.

Seaflea Minimost 10 roků 3 měsíců #3559

• Viky
  • Bůh
  • Obdržená poděkování 38
Nuze. Takhle nejak to vypadalo:

18012015_1157B.jpg

18012015331B.jpg

Pokracovani priste.

Dobra zprava je, ze 10m2 tkaniny staci bohate a 2kg epoxy skoro taky, kdybych toho tolik nevylil na podlahu.

No. A rada pro dnesni den zni: Když vylejete pryskyrici, hlavne si do ni nesmite kleknout. :D

Seaflea Minimost 10 roků 3 měsíců #3560

• rxd
  • Profík
  • Obdržená poděkování 52
No ne ze by me prekvapovalo ze takovato plachta protece, nejsou moc kvalitni. Sam mam nejake na chate a vetsinou musim dat vice vrstev a rozhodne se nesmi nikde tvorit bazen, ten protece vzdycky.

Co se tyce laminace tak tam plati ze hmotnost epoxy ~= hmotnost tkaniny. Takze 10m2 200g/m2 tkaniny spotrebuje asi 2kg epoxy :) Dokonce sis to empiricky overil.

To ze je treba epoxy prelakovat je holt fakt, muzes to zkusit bez toho ale pocitej ze uz po prvni jizde se ti tam nasakne bordel kterej z toho nedostanes. Pomohlo by kdybys to pri laminaci vyvakuoval a odsal tak vsechny mikrobubliny (ale ani potom bych to nepouzil bez nalakovani).

No jsem na to zvedavej, je to docela prcek :)

Jo a take k motoru. Nasi maji ten samy Parsun 5HP, asi nejvyhozenejsi penize. Tezky, velky, poruchovy a vykon nic moc. To je tak kdyz cinan okopiruje Suzuki. Mam Suzuki 2.5HP, je sice malinko slabsi (jen trochu), ale slape jak hodinky, je skladny a lehky. Na parsunu uz jsem asi 3x menil chlazeni, v podstate nikdy poradne nechladil a prehrival se. Pak jsem koupil ten samy dil od Suzuki a od te doby aspon trochu chladi. Ani vrtule co ma asi nebude uplne nejvhodnejsi(dost se s ni trapi). Takze pokud bys to chtel udelat opravdu schopne a legalni, prodal bych tenhle motor a koupil nejaky kvalitni ojety 5HP.

Seaflea Minimost 10 roků 3 měsíců #3561

• Viky
  • Bůh
  • Obdržená poděkování 38
S tim lakovanim to rozmyslim, tohleto nebude zadna lestenka.

K motoru.... asi je to kus od kusu, problémy s chlazenim vůbec nemam. Koupil jsem ho prakticky nejetej za 12 tisíc a trapeni s vrtuli jsem vyresil za 1300,-. Koupil jsem vrtuli z Parsuna 2.5HP, která pasuje a ma o 1" mensi stoupani. Jede to s ni lip, při vetsi zatezi se motor netrapi a hezky si vrni. Sice to ma na vrtuli vetsi prokluz, ale u 5HP motoru se ta spotreba tak neresi, takze to nevadi.

Pro tohodle drobecka tam zkusim vrátit vrtuli se 7" stoupanim. Uvidím, co to udela.

Edit: PU cirej lak by stacil?
Poslední úprava: 10 roků 3 měsíců od Viky.
Vygenerováno za 0.155 sekund