Male vylepsenie pumpy je vlozenie nerezoveho plechu medzi viko impelleru a impeller. Je asi jedno aky hruby plech od 0,5 po 2 mm - akurat treba pripadne prisposobit skrutky. Tensi si ale lepsie sadne pri dotahovani vika. Nerezovy plech by uz mal zabranit tomu aby sa impeller s pieskom zarezaval do vika, alebo sa teda bude urcite vyrazne menej zarezavat di vika

.Ja som mal 1 mm plech k dispo takze u mna 1. Na viko sa plech nalepil obojstrannou paskou a rovno cez viko sa navrtali diery na skrutky. Druha vec boli skrutky - neboli zapustene co teda ani nie je pekne ale da sa na tom aj reznut. Obe vika su dostatocne hrube - takze zahlbnik a zapustit skrutky. Ja mam rad imbusaky lebo sa daju skrutky lepsie odtahovat ked sa do toho hliniku po case zakusnu galvanickou koroziou. A samozrejme vymena - impeller, 2 gufera, 2 loziska a teda ja som vymenil aj klinek na hriadel lebo bol uz mierne zdeformovany. Tu je vysledok. Pumpa moze ist do krabice kedze som kupil tu s vyvodom na mechanicky otackomer

Mozno sa niekomu bude hodit.
Plech na zrovnanie ryh.
Zapustene skrutky
Na sucho poskladane. Este som nestihol sponovak klinoveho remena ale ten aj tak pojde do zltozinku.