Hned prva chutovka prisla ked som chcel vybrat z hlavy specialne sroby co su na boku hlavy na oboch stranach. Uz som sa asi 20tich ludi pytal ze na co sluzili a nikto si nie je isty. Bola to nejaka zliatina niecoho ale kazdopadne sa to rozsypalo na kusky ked som to chcel vybrat ale bolo to nutne lebo boli popraskane - vid fotky. Takze sa to samozrejme dolamalo, bolo to treba odvrtat a potom este vycistit zavity. Velmi nzaujimava piplacka cca 4 hodiny a samozrejme modelarskym naradim. Mam 3 varianty funkcionality tak si vyberte. Je mozne ze je este ina moznost:
- je to zlatina zinku a megnezia - nieco ako anody co mate na lodi a sluzilo to na vyriesenie galvanickej korozie lebo hlava hlinik a kopec veci zelezo co je zla kombinacia
- alebo to mohol byt montazny otvor na obrobenie odliatku ked sa hlava odlievala
- alebo to mohlo byt nieco ako nemrazova poistka ??
Mne sa paci ta prva a druha moznost. Fakt netusim kazdopadne to bolo treba vyriesit. Samozrejme chutovka je 1,5 stupanie pomaly zavit a teda takuto zliatinu nezozeniem ani nahodou
Ak by ste sa niekdy niekto dostal k tejto hlave tak som Vam tam napisal aj DIN nech to mate jednoduchsie ako ja